Hesaplara gore oyunaz en az 150$ harcamistir. sansina ben bir harabe alani bulmustum yoksa bu puani hepsini parayla yapmadim.
Simdi akil vardir mantik vardir, hangi kisi oyun baslar baslamaz, daha 1001 suphe varken oyuna 150$ yatiriyor?
Ve ortada daha net bir sey yokken, kesin bir sey yokken. son dakika biri parayi basip filo satin alirsa tabiki 1. olacak odur.
Yukarida verdiginiz resimlerden bence hic bir sey cevaplanmiyordur.
hocam kimin ne kadar harcayacağının hesabını ben vermem veremem artı sizin bahsetmiş olduğunuz olay o kadar puanı parayla yapmadım dediginizde sizinle misal aynı karanlık maddeyi satın alıp suanda 5milyon puanı olan kişi ve sizinle aynı maddeyi satın alıp sizin üstünüzde olan kişi var artı kişiler oynamayı biliyor bizler kimin nasıl ne yaptığını en ince detayınada kadar bakamıyoruz
artı aşağıdaki olay kişiler hani üyelikler siliniyor diyorlarya bende buna istinaden hani üye olunup online bile olmayan sadece 1 dk bile online olmamıs bir daha siteye üye olmayan kişilerin bizlere yararı yok zararı olmakda db şişirmektedir. bunun açıklamasını yaptık
Birde burası destek blümü değil eğerki destek aklınıza takılan bir soru var ise genel anlamda lütfen pm yada site üzerinden sorabilirsiniz.
Cevabsız hiç bir soruyu bırakmıyoruz.