Aslında bu konuda fazla sohbete gerek yok,. (r10 platformundaki insalar icin konusuyorum)

Misafir umduğunu değil bulduğunu yer mantığı hakim burada. r10 yönetimi, ne olduğu belirsiz, geçmişi olmayan, teknik bilgisi yetersiz, "herhangi bir altyapısı bulunmayan" (bu nitelikler arttırılabilir her şekilde) kendilerini 48. kattan şehri izleyip holding yöneten insanlar sanan sizlerin tabiriye sözde "hostcu" ları önünüze sürdükçe, henüz daha cümle kurmaktan aciz olan insanlardan host almanıza olanak sağladıkça, üzülerek belirtiyorum bu devran böyle sürer gider.

YS belgesi ? o nedir yahu? 3 kuruşa sende al arkadaş? üniversite diploması değil ki bu, herkes alabiliyor, bir özelliği yok, ama bu forumda ne oluyor? ys belgesi varsa olmuştur. sizde bunu yiyorsunuz. yemek durumunda bırakılıyorsunuz.

Hatanın bir bölümü de sizde, hizmeti aldıktan 2 gün sonra, vay bu firma çok iyi, vay 1gblık sql imi yüklediler, sahibi öyle bilgili, çalışanları böyle yakışıklı vs vsvs dayayıp döşüyorsunuz milletin konusunun altına ve diğer insanların da vebalini alıyorsunuz. yapmayın. Al hizmetini, hizmet süren bitsin, 3 aylık mı aldın 6 aylık mı aldın bitsin geçsin yenileme durumuna gel bakalım yeniliyor musun? Yeniliyorsan memnunsundur, ondan sonra yap yorumunu.

bir konu daha var örneklemek istemiyorum, değişik değişik isimde firmalar çıkıyor ki bu firmalar adlarından belli 10 ay ileriyi göremeyecek firmalar. Orhanhosting, ahmetbilişim, mehmetinyeribarindirmamerkezi, koprudenoncekisonhostcu vs vs, ne demek istedigimi anlıyorsunuz umarım.

yazının başında fazla sohbete gerek yok yazdım ama özetliyorum ;

Önünüze sürülen şeylerde problem var burada hemfikiriz? bunu önünüze sürenlere mesaj gonderin, kurallarını biraz daha sıkı tutsunlar, gerekirse kullanıcıların menfaatine yönelik uygulamalar yapsınlar.

Yazıyı okuyan herkese http://tesekkur.net/

Not : yazıyı günlük bir dille yazdığım icin simdiden özür dilerim hepinizden :]