create adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
editör olabilirim. herşeyden önce sizler gibi bende sıradan bir üyeyim ve görüşümü yazdım arkadaş 30 tl ye bu scripti yazdırmak istiyordu yani mesajını editlemeden önce. arkadaşın ilk yazdığı mesaj coderlara garip gelmiyorda benim önerim mi garip geldi
Her ne kadar sıradan bir üye olsanda sen bu forumun editörüsün. Herkez den önce piyasayı bilmeyen kişiye piyasa şartlarının bunlar olmadıgını acıklamak sana düşer gırgır geçmek değil. 1-2K uye cektır demek yerıne pıyasa sartlarını anlatsaydın eger, bu arkadaş yanlış bir konu açtığının farkına varıp ya butcesını arttırırdı yada işi yaptırmaktan vazgeçerdi.

Özellikle seni örnek almadım yanlış anlama ama artık canımı sıkmaya başladı su forumda pıyasaya yabancı olanlara piyasanın gercek degerını anlatmak yerıne onlarla gırgır gecme durumları.

Herkez ilk başlarda bilmediği piyasaya girdiğinde yabancılık çeker ve ne yapacağını bilmeyebilir bunu yadırgamak buradaki kimseye düşmez. Piyasayı anlatmak ise kişinin insiyatifine kalmış bir durumdur.

Adam 30 liraya mynet veya hotmail yazın demiyor zaten bunu diyen adamla bırak gırgır gecılır zaten acan adamda onun ıcın acmıstır zaten o konuyu.