Merhaba arkadaşlar,

Tamamen özgün ve niche sayılacak bir sağlık kolundaki bir sitede %60-70'lık çıkma oranı normalmidir?
Yazıların tamamı özgün, ayrıca çoğu gelen zaten domainin kendiside olan aramalardan gelmekte ve tamamen içerik ile alakalı ziyaretçiler, kendi kelimesinde bile hemen çıkma oranı %60-70 arası, ana sayfaya gelip çıkıyolar.

Hızındandır dedim, 2-3 saniye açılma hızına kadar indirebildim siteyi fakat çıkma oranında pek düşüş olmadı. Görüntü ile uğraştım şuanda fena bir görüntüsü de yok sitenin ama yine aynı.

Ayrıca adsense reklamlarına tıklama oranı alakalı reklamlar çıkmasına rağmen %1 civarında. Hemen çıkma oranına bağlıyorum bunu, çok düşük değilmi?

Birde şöyle bir durum var, analytıc görüntülenme 800 civarlarındayken, adsense reklam görüntülenmesi 200-300 civarı oluyor, bazı tarayıcılarda sitemi açılmıyo diye düşünmeye başladım.

Ayrıca proxy sitesinden siteye girdiğimde adsense reklamlarını göstermiyor, normal midir acaba? Sayfaları gezdiğimde bazı sayfalarda:
��}YoG��s�?Tܡ 5����ƃfs�h��磣'�I��"G�BqߣN����Fj�(m7�����Ӎ�  �G/����6>��Q�ɆY�Η+wň�]� w+�i߹sG>^#vkNԈC��n- ���F-2

karakterler çıkıyo sadece.

Sizce sorun neden olabilir? Teşekkürler.