Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öküzlük etme

fenerbahçeden para kazanmak dışında ne yaptı bu adam

aykut kocaman'ı silip bunu destekliyorsunuz yetiştirdiği futbolcu mu var
fenerbahçenin marka değerini mi artırdı
avrupada maç kurtarıp kupa mı kazandırdı ?
fenerden aldığı kadar kazandırıp bir yerlere transfer mi oldu ?

ha sizin değer anlayışınız Türkiye ligi ise bilemem yoksa şuan Türkiye liginde vazgeçilemeyecek kadar süper futbolcu yok alınan belli satılan belli oynanan futbol ve geldiği yer belli

seviyeli adam gibi tartışacaksanız fazladan bildiğiniz şeyler varsa buyrun devam edelim yoksa alıntılayıp bildirim göndermeyin
İlk önce terbiyesizlik yapma adam akıllı hitap et.Fenerbahçede ne yaptı bu adam dersen bu adama nankörlük yapmış olursun.Şuan senin kafa yapını anladım aynı Gökman Özdenak kafasında düşünüyorsun sana ne desem üste çıkmaya çalışacaksın o kadar kin beslemişsiniz çünkü.Fenerbahçe'de Alex'ten kaç kat büyük para alan oyuncular geldi onlar neler yapmış Avrupada? Alex'in istatistiklerine bak gollerine bak.Aykut kocaman ne yapmış ayıptır sorması bugüne kadar bunu açıklar mısın?Avrupa'da ne yapmış? Adam akıllı galibiyeti var mı? Türkiye Kupasını kazandırdı dersin sen şimdi o maçı sırtlayan adam kim Alex attığı goller ve yaptığı asistler.
Aldığı paralar anasının hak sütü gibi helal olsun benim mehmetin alinin paralarıyla ödedi fenerbahce onun paralarını.Taraftar emeğinin karşılığını da böyle vefa gösterek sabaha kadar evinin önünde sevgi gösteri yaparak verdi ve daha da verecek.Alex kaç kere bu takımı ipten aldı kaç maçı sırtladı ve giderkende yönetimin gerçek yüzünü taraftara gösterdi.Bana şu zamana kadar oynanan maçlarda şu oyuncu Alexten çok çok iyi oynadı diye kimi söyleyebilirsin?
Aykut Kocaman Ankaraspor'da çalışırken Alex için Alex iyi futbol değil ben olsam onu oynatmam şeklinde bir lafı var.Kendi Egosu yüzünden bu adamı yediler,Fenerbahçeye zarar verdiler.Taraftar da buna göz yummadı.
Alex Fenerbahçe takımında en çok forması satılan oyuncu.Fenerbahçeye sattırdığı bu formalar ve yaptıkları ile şuana kadar Fenerbahçe takımında kim yapmış bunu kim para kazandırmış bu kadar? Hala Alex ne yapmış diye soruyorsun insaflı olun arkadaş biraz.Twitterda sosyal medyada bu adama bir tane kötü mesaj yok demek ki bu adamda var birşey diye düşünür insan?Galatasaraylısı ,Beşiktaşlısı takım ayırt etmeden bu adama destek olmak için evinin önünde sabahladılar.Yiğidi öldüyorsunuz hakkını verin.Biz gitmesin demiyoruz bu şekilde mi gönderilmeli böyle efsane bir oyuncu.