HidrojenWEB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiçbir zaman 150 üye olmayacak kalan günler sırasınca.şahsi görüşüm.
Merhaba 150 üye sınırına gelme konusunda bizlerin yapmış olduğu herhangi bir durum söz konusu değil bizler sadece burada sizlerinde hep aklında şüphe olarak durduğu bizlerinde buna şüphe olarak yaklaştığımız bir durum var

nedeni sadece kayıt olunup ve bir daha siteye uğramayan üyelerin minimum 5 gün bu kayıtları siliyoruz çünkü tamamen sırf üye olunup herhangi bir nedeni oyunla bağlantısı olmayan üyelikler silinmektedir.

Özkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim o maddeden anladığım tam aksi durum.
Diyelim sizde kötü bir yöneticisiniz ve kazanan kişiye bu madde ile çamur atabilirsiniz !

Onun için dedimki suistimal edilebilir.
burada işte kişinin fikri ve düşüncesi ortaya çıkıyor bizler sadece kurallara uyuldukca herhangi bir şey ortaya çıkmaz bizim amacımız siteye üye olunup ve oynaması illa karanlık madde ve para harcaması gibi bir madde zora koşmadık burada kişiler normal oyun oynasın isteyen karanlık madde satın alsın isteyen almasın becerisine göre oynayanlar arasında en yüksek puanı 150 kişi arasından kim alırsa hediyeleri alacaklardır.

Albos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. oyunaz kim? hangi forumda takiliyor? gercek bir kullanici oldugunu kanitlamalisiniz (daha hangi koordinata oldugu belli degil
2. 150 kisi siniri kaldirmalisiniz... bu gidisle o sayiya ulasamaz.
Merhaba Oyunaz nicki kim bunu bilemiyorum benim kayıtlı üyeler arasında sadece sizi hidrojen nickini ve by-kaos nickini bu forumdan olduğunu biliyorum bunun dışında hangi üye nereden hangi forumdan hangi reklam'dan gelmiş bilemiyorum koordinatlar konusunda ise öğrenmek istediginiz bir durum söz konusu ise bunu hangi koordinatlar kısmında olduğunu size site üzerinden destek talebi göndermeniz durumunda (not normalde yapmıyorum ama) resimli olarak üyenin bilgilerini resimleyip gönderebiliriz

Bu arada kişi belkide bu forumdada olabilir.

2. 150 kişi sınırını kaldırmamızın nedeni üyeler kendi aralarında kıyasıya bir yarış ve savaşmaları heyecanlı olacağından koyulmuştur.

HidrojenWEB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence ulaşamayacağız max. 149 a kadar gelir.Yarışma sonrasıda geçer bence.
Bu oyunaz ne mubareklikse bizde ne varsa +1 i adamda var merak ediyorum kaç para harcadı?Veya admin kendi mi açtı anlamadım.
bir önceki mesajda sanırım cevabı alırsınız diye düşünüyorum

Üye listesinde buyrun siz ne yaparsınız sırasıyla ekliyorum lütfen kayıt olma ve en son online olma tarihi saati inceleyin

Buyrun Resimli gösteriyorumki aklınızda soru işareti kalmasın isteyen aklında soru işareti kalan arkadaşlar gerekirse tw ile bağlanıp admin'den kendiside inceleyebilir. Kimseyi kandırma kimseye açıklamayacak bir durumumuz yok bizlerin amacı bu yarışmada bir heyecan yaratma ve platforma oyun oynayan insanların bir biri ile kapışmaları eğlenceli vakit geçirmeleri devamında ise bu geçirdiği vakiti kazanacağı bir duruma getirme