10 numara giderken bile hizmet etmiştir bu kulübe.
Çok yakında kulüp bütün kabuğunu atacak üzerinden, Aziz Yıldırım egemenliği son bulacak.
Onun gibi bir yaşlılığın getirdiği huysuzlukla hareket eden bir imparatoru da ancak cesur ALEX yıkabilirdi.
Dik duruş sergilemeseydi 'aman başkanım, tamam hocam' deseydi şuan kaç hafta daha rezillik izleyecektik.
Ayrıca Alex'in gidişi kimin ne olduğunu da gayet iyi gösterdi bizlere, onu evinde sadece Gökhan Gönül'ün ziyaret etmiş olması diğer futbolcuların ne mal olduğunun kanıtı.
Volkan Demirel başta olmak üzere diğerlerinin benim için hiçbir anlamı kalmamıştır. Bu sene maç izlemiyorum, izlemeyeceğim de. Aziz Yıldırım için jopta yedim, biber gazı da biz olmasaydık şuan uyandığı yer sıcacık yatağı değil, buz gibi koğuşu olacaktı.
Bize teşekkürünü bu şekilde etmeyi tercih etti. Fenerbahçe taraftarı vefalıdır, herkes sabretsin.
Tamamen katılıyorum. Artık nasıl bir duygu her vtr izlediğimde farklı şeyler hissediyor insan. Alex giderken bence Aziz Yıldırımı da Aykut Kocama'nıda harcadı. Kabuk değişikliğinin vakti geldi geçiyor.