arkadaşlar gerçekten derin bir konuya parmak basmışsınız elimde sorun yaşadığım 20 civarı hostcu arkadaşın listesi var aynı gün sorun çıkandan bir hafta dayanana kadar geniş bir yelpaze ne gariptirki sunucuda çalışmayan yazılım sponsor hostta sorunsuz çalışabiliyor yani yüzlerce liranız anında uçup gidiyor ve taşınmadaki zaman ve hit kaybıda cabası malesef iademiz yok cevabını alıyorsunuz aynı şekilde konuya yazanların hepside ne garipki 2.sunucuyu aldık 3.sunucuyu aldık denince tam bir komedi çıkıyor ortaya wp yazılım ve içinde 4-5 makeleyle açılamayan bir hizmet düşünün ??
firma iademiz yok deyip sıyrılıyor 24 saati aşkın kesinti yaşanıyor bazı yerlerde ve gelişme varmı ne zaman giderilir acaba sorun diye sorunca bizde bilmem ne beyi bekliyoruz işini yapana sözüm yok ama e güzel kardeşim madem altından kalkamıycaksın ne demeye alanın olmayan işe giriyorsun ??
birine soruyorum vds ne kadar 40k ya kadar sorunsuz barınabileceğim 250 tl ye barındırırız diyor üstad biraz pahalı değilmi diye sorunca (niye kazanmıyormusunuz ? deyince çok güldüm içimden oldu direk size çalışalım dedim ) firmada değil sağolsun bir arkadaş tavsiyesi ile birinden hizmet alıyorum ve sıkıntılarımı anlatınca size bir hafta deneme hesabı açalım beğenirseniz geçin deyince ödemeyi peki dedim ve sorunsuz 1 haftanın ardından ödemeyi yolladım umarım bir daha host arama sıkıntısını yaşamam benim müşterilere tavsiyem hizmet alacak arkadaşlar deneme süresi verebilen firma yada şahıs bence hizmetine güvenendir
sunucularda iade yok
vds te iade yok

aynı gün sorun yaşanırsa otomatikmen paranız uçtu
amacım kimseyi kırmak değil ama müsterinin uçan paralarınada yazık değilmi ??