lanetli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2007 - 2008 Yılları arasında R10.net sayesinde çok güzel para kazandım. 2008 yılında askere gittiğimde acemi birliğinde harcadığım parayı bile R10.net ten gelen işler sayesinde kazandım.

2009' da askerden geldiğimde herşeyin çok değiştiğini gördüm.. Benim 400 - 500 TL ye yazmayacağım programlara adamlar 100 tl teklif vermiş..

Piyasa gereğinden fazla ayaklar altına alındı.. İki satır kod yazmayı öğrenmiş adamlar burada iş almaya çalıştılar kendilerini de bitirdiler, işi aldıkları adamları da... Bir çok kişiden aynı şikayeti duydum.. Adamlar sürekli iş verdik kapora ödedik adam ortada yok diyor yada işi yarım yamalak yaptı diyorlar.

Bu tip iş bilmez yol yordam bilmez freelance coder lar.. İşini iyi yapan adamların da önünü tıkadı. R10.net üyeleri için demiyorum çünkü buradaki insaların %90 ı piyasayı bilen, işi bilen, emeğin ne olduğunu bilen insanlar. Fakat dışarıda ki gerçek dünyada bize "Üç Kağıtçı" gözüyle bakıyorlar.

Neyse.. Amacım tartışmak değil.. Arkadaşa da kısmen hak veriyorum.. R10.net olarak üye seçiminde olmasa bile ticaret yapanlar da bir filtrelemeye gitmesi lazım uzun zamandır siteyede girmiyorum belki vardır ama yok ise kesinlikle Güvenli e-ticaret sistemi olsun. Para r10.net te dursun iş bitinde satıcıya verilsin.
Bu sözlere kulak verin karşınızdaki "barutali" ona göre..