Merhaba arkadaşlar, bi miktar sermayem mevcut / 350.000 TL Kadar. Öncelikle güzel bir clup ~ bistro cafe tarzı yer açmayı düşünüyorum.
Mekan olarak düşüncem Ümitköy / Çayyolu / Park Caddesi civarında olmasını düşünüyorum.
Sizce nasıl olur ? Ankaranın yerlisi, Üniversite öğrencilerinin tercihi nasıl oluyor eğlencede ? Ben gittiğimde, Gate 66 , Escape gibi yerlere gittim sanırım müşteri potansiyeli mevcut. Fakat ahım şahım güzel yer yok gibi.
Fikir ve görüşlerinizi almak isterim
Ahım şahımdan kasıt nedir? İlk olarak Clublar için konuşursak izin verilen yerler zaten belli alan kısıtlı mekan kısıtlı onun dışında kafana göre gidip güzel bir yere açamıyorsun bu zaten en büyük sorun Ankara daki Club yatırımcıları için. Açarsan park caddesinde açabilirsin orada da kiralar 8000 TL 'den başlıyor Escape in sırasındaki bir yer için görüştük zamanında. Daha sonra eski kiracıyı bulduk adam birşey kazanmamış aksine hep zarar. Ankara da gidenler belli yerlere gider Escape, JD vs. onun dışındakiler kazanmaz. Ankara da böyle bir işe yatırım yapmak tamamiyle yanlış bir düşünce olur. Ölü yatırım olur direkt olarak, club değil bistro cafe olursa o zaman iş değişir. İkisini karıştırmamak lazım Club kaybettirir, Bistro cafeyse yatırıma göre kazandırır. Örnek Bahçelievlerden güzel bir cafe kiralayıp mekanı güzelce dekore ettirirseniz her türlü kazanırsınız. Kısacası club tarzı mekanlar değil, cafe tarzı mekanlar kazandırır Ankara 'da.
Açıkçası biz bu işin içindeyiz nerede hangi mekan iş yapar planladığımız yerler mevcut şu anda da garanti kazanacak projeler var bu projeleri yatırımcılarla paylaşıyoruz. Yatırımcının beklentisine göre proje örneğin yatırımcı bize sermayesini ve ilk 1 yıl içerisindeki beklentisini söylüyor ona göre hazırladığımız projeyi paylaşıyoruz. Eğer mekana yatırım değilde direkt olarak iş düşünürseniz de yardımcı olabiliriz. Düşük ölçekli yatırımcılar için çok iyi yerler mevcut eğer dilerseniz size de bir arkadaşı yönlendirebilirim yüzyüze görüşürsünüz profesyonel yatırım uzmanı piyasayı sürekli olarak kontrol eden gelişen yerleri çok iyi şekilde takip eden birisidir. Şu ana kadar ki projelerde de tamamiyle başarı sağlamıştır. Sunumuyla, anlatımıyla tüm yatırımcıları memnun eden birisidir.