ertan2002 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

bilgilendirmeniz için teşekkürler, ancak sitenizde kurs fiyatlarını göremedim. Bu konuda bilgilendirme yapabilir misiniz? Bunun yanında r10.net sitesinden kursunuza kayıt olmak isteyenlere herkese yaptığınız %20 indirimden daha fazla indirim yapmanız mümkün mü? Sonuçta burası büyük bir camiiya ve biraz indirim yapılabilir diye düşünüyorum. Sonuçta reklamınızı burada karşılıksız yapabiliyorsanız, üyelerine de özel indirim yapabilirsiniz.

Bunun haricinde de c ve sistem programcıları derneği ve bilge adam gibi firmaların verdiği kurslardan ne avantajınız var, sizi neden seçsinler? c ve sistem programcıları derneğindeki eğitmelerin bazılarını şahsen tanıyorum ve alanlarında ellerine su dökebilecek insan sayısı yok gibidir türkiyede. İnsanlar sizi neden tercih etsin, bunları açıklayabilirseniz, daha çok kişinin ilgisini çekebilir. İş olanaraklarında herhangi bir garanti verilmemiş. Devletin özel yazılım firmalarıyla yaptğı anlaşmalarla ücretsiz kurs veriliyor ve kursu belli bir düzeyde bitiren kişilere iş garantisi veriliyor. Benim bildiğim başka büyük firmalarda da bu mevcuttur ama sizde böyle bir şey görmedim.

Not: kursa katılmak için yazmadım, sadece konunuza bakan arkadaşların nelere dikkat etmesi gerektiğini biraz gösterdim ve sizin de konunuzu biraz daha açıklamanızı bekliyorum.

sayglar
Merhaba Ertan Bey,

Öncelikle forum sitelerin de bu tip yazılara şahsen cevap yazmıyoruz. Kişiler telefon bilgilerini bırakırsa telefonla bilgi veriyoruz ancak sizin sorularınız oldukça ilgi çekici olduğunda yanıt yazıyoruz.

R10.Net Üyelerine ek % 5 indirim uyguluyoruz ancak indirim oranı kayıtların doluluk oranına göre değişebiliyor.
Örnek; Grubun başlamasına 25 gün var kişi kayıt yaptırmışsa %20 indirim uygulanır ve her geçen gün o grubun doluluk oranına göre indirim oranı düşer. Örnek; Kişi son gün kayıt yaptırırsa bazen grubun doluluk oranına göre indirim %5 e kadar inebilir.
Önemli olan erken kayıt yaptırmak. Otobüs, oteller gibi erken rezervasyon mantığı.

Bahsettiğiniz derneğin nasıl bir eğitim verdiğini bilmiyorum ama diğer firmayı biliyorum isterseniz o firma ile karşılaştırma yapalım;
1.İki kurumda Microsoft Yetkili eğitim merkezi
2.İki kurumunda eğitimenleri MCT yetkili eğitimen.
3. Ücret kıyaslaması neredeyse 1/4 Vektörel Bilişim daha uygun.
4. İş garantisi iş garantisi vermiyoruz.
Nedenlerini kısaca bahsedeyim;
1. Kişinin ücret beklentisi
2. Kişinin mesai kavramı
3. Kişinin iş ahlakı
4. Kişinin fizyolojik ve psikolojik durumu vb. diye devam eder.

Bizim gruplara katılan ve başarı belgesi alan kişilerin iş yerleşme oranı %95 civarında

Yazılım Uzmanlığı Ücreti 3450 TL Taksitli Peşin 2950 Tl dir.

Umarım sorularınıza cevap vermişimdir.
Saygılarımla,

Vektörel Bilişim Adına
Zinnur CAM