Ek olarak rss mantığı ile çalışan siteye örnek.Lütfen pmle sormayın.
http://wn.com/photown
Sanırım konuyu sonlandırma vakti gelmiş

önce konudan;
Konuyu açan arkadaşın ilk mesajında sitenizi rss sitelerine submit edin anladım ( bu abartılmadan yapılmalı)
daha sonra konu içi mesajlarda (konu sahibinin mesajlarında) bir rss submit edin, bir rss sitesi açın diye anladım, nerdeyse her mesajda gitmiş gelmiş.
ve son mesajda jine kendi rss sitenizi yapın diye özellikle belirtmiş. ( arkadaşın da benim gibi edebiyatı zayıf olduğundan kunu içindeki gidip gelmeleri buna bağlıyorum

)
şimdi rss sitesi açma işi;
arkadaşlar örnekte görmüş olduğunuz gibi (
World
News wn.com) adamların domaini bile özel, şimdi bu örneğe bakarak dur la bende bir rss sitesi açayım derseniz 3 gün sonra hayal kırıklığına uğrar vaz geçersiniz, konu içinde bir kez daha yazmıştım
az miktarda başarılı rss sitesi var ama her yıl açılıp kapanan binlerce rss sitesi de var her açan başarılı olamıyor.
Rss backlink değildir
rss sisteminin kullanılma amacı çok farklıdır, kısaca beğendiğiniz herhangi bir sitenin konularını masaüstü bir yazılımdan, tarayıcınızdan, google reader dan, yahoo dan veya benzer bir çok yerden takip etmenize yarayan bir sistemdir
backlink değildir dedik evet değil, çünkü diyelim sitenizin 5 konusunu çeken bir rss dizini var, 6. konuyu açtığınız zaman ilk beşteki 1. konuyu siler yine 5 konunuz görünür o dizinde (yani anlık backlinkleriniz olur sonra silinir)
rss hızlı indexlenmenizi sağlar, ayrıca sitenizi beğenip yukarda saydığım yerlere yada benzerlerine takip için çok kullanıcı ekleyip takibe almışsa sitenize prestij sağlar
Sonuç: açılmış konuya ilave bişeyler katmak istedim, herkese kolay gelsin