Her sektörde çöp olarak algılanan siteler olduğu gibi kaliteli siteler de vardır.Burda siteyi nasıl yaptığınızla alakalı olarak google sizi değerlendirecektir.Rss akışını tek başına yayınlamak gibi bir derdiniz varsa,r10'da bile böyle bir kategori var fi tarihinden.Klasik wordpress,drupal gibi yazılımların ,kendineden gelen rss özellikleri de vardır.Bunların hiçbiri tek başına rss sitesi oldum demek için kullanılamaz.Yaptığınız siteyi tam bir site olarak kurmalı ve bunu google'a göstermelisiniz.
Çektiğiniz rss'lerin kategorileri olmalı,kullanıcı girdiğinde aradığı haberleri,içeriği görüp o içeriğe yönlenmeli.Yaptığınız sitenin rss(feed) sitesi olduğunu google anlamalı.En büyük sorunlardan biri duplicate içeriktir.Kullandığınız sitede bunlar önlenmeli.
Bazı arkadaşların belirttiği robot v.s. olayları hakkında bilgim yok.Wordpressçi arkadaşlar daha iyi biliyorlardır.
Alexa'da ilk binde olan birçok rss sitesi var.Yeter ki siz google'a uygun bir site yapın.Adı değil kendisi rss sitesi olsun arkası gelecektir.
100'lerce paravan bloğunuz olacağına 5 tane rss siteniz olsun kat kat fazla getirisi olacaktır.İddia ediyorum.
Burda anlattığım şey kendi tecrübelerimdir.Webmasterlar bunu doğru ya da yanlış görebilir.Rss sitelerine site akışınızın eklenmesi değil,kendi sitenizin oluşturulması çalışmasıdır.
Olumlu ya da olumsuz görüşler olacaktır.Zaten bize doğru gelen başkalarına yanlış gelebilir.Bu gayet normaldir.Ben doğru olduğunu ve pratikte bu işi yapıp hızla yükselen onlarca site olduğunu biliyorum.Gerisi sizin kendi seo yöntemlerinizi kendinizin seçmenize kalmış.Link veya paravan blog çalışmalarına göre bu yöntem daha faydalı ve yararlı.Risk her çalışmada vardır.Ama burdaki fayda birçok çalışmadan kat ve kat üstündür.
Ek olarak rss mantığı ile çalışan siteye örnek.Lütfen pmle sormayın.
http://wn.com/photown