Birilerine itham ederken başınıza nelerin gelebileceğini ve diğer insanları zan altında bırakabileceğinizi unutmayınız, moderatör arkadaşlar bu tür konularla pek ilgilenmiyor sanırım.
arkadasim yazdiklarini bana yazdiginda benim yazimi alinti yap lütfen. ben kimseye itham etmedim, genel konusuyorum, bu forumda kimseyi tanimam etmem sadece ben de digerleri gibi fikirlerimi paylasiyorum. hosunuza gitmeyen her konuda bu sekilde yorummu yapiyorsunuz ? ayrica moderatörleri araya katmak niye ? senin le ayni fikirde olmadigim için banlanmami mi istemen ? belki bir moderatörün fikirleriyle de uyusmaz benim kendi fikirlerim banlayabilir. ben burda ne siyaset yapiyorum ne de tek bir kisi uzerinde konusuyorum, ben genel olarak konustum. ayrica erdogan babamin oglumu da onu savunayim. kim en iyi hizmeti veriyor veya verecekse o gelsin Türkiyenin basina, ben erdogandan daha iyi bir hizmet veririm beni seçin diye birisi çiksin vallahi de billahide oyumu ona veririm. ne erdogana ne baskasina oy vermis degilimdir çunku simdeye kadar ülkeyi dort dortluk yonetecek kimse çikmadi, çikmazda zaten.