Ya ben başka ülkede yaşayıp Türkiye'de yaşadığımı zannediyorum ya da bu son derece pozitif arkadaşlar başka bir ülkede yaşayıp Türkiye'de yaşadıklarını sanıyor. Ay sonunu getiremezken, faturaları zor öderken neyin refahı bu ya hu.
sen ay sonunu getiremiyorsun ama ben cennet bahçelerinde yasiyorum, altimda ferrari, ve villam var.
ama sen ve senin gibi dusunenler öyle sansin.
ben demiyorum ki Türkiyede hayat çok kolay, Ôyle birsey de demem zaten. maddi yönde maalesef zorluklari var ve hiç bir zaman bitmez. ama neden yasadiginiz ülkeyi devamli kotulemeye çalisiyorsunuz ki ? gerçi her yerde bu böyle. siz halinize sukretmeyi bu sekilde aglaya aglaya, butun dunya bunlari televizyon ve gazetelerde yayinlayarak Türkiyeyi kucumsuyorlar. bazilari sizin ülkenizde bilgisayar var mi arabalarinz var mi, neylen yolculuk ediyorsunuz diyorlar, peki bunlar neden ? 1. Türkiyeyi çekemeyenlerin ülkemizi bu cekilde kucuk dusurmeye çalismasi, 2. Kendi vatandasimizin kendi ulkesini kotulemesi. sen sahip çikma ben sahip çikmayim, kim sahip çiksin ülkemize ?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:51:26 -->-> Daha önceki mesaj 22:50:05 --
Ülkenin en iyi ekonomisti çıkıp ülke 3 trilyon dolar borcu kaldırabilir diyorsa ve siz burada 200 milyar doların hesabını yapıyorsanız yanlış yoldasınız arkadaşlar.
Amerikanın, Fransanın, Almanyanın yıllık para akışı borcunun üçte biri civarında. Yani 1 trilyon dolar para döndürüyorsa 3 trilyon dolar kadar borçları var.
Koyun olmayın her yazanada inanmayın.
Benim anlatmak istedigim de bu zaten.