merhabalar günde 1 dolar 2 dolar kazandıran bi flash oyun sitesi var elimde bugune kadar epey ödeme aldım ama 2 3 ayda bir anca 100 150 dolar o parayı arkadaslara yemek kendine üst baş evdekilere baklava derken derken paranın nasıl bittiğini bile anlamadım bu yaklasık 1 yıldır böle en son ani bir karar verdim ve son ödememi (3 ay önce) hiç dokunmadan saçpa sapan 10bin backlink 100.000 yorum 500 forum tanıtımı gibi 5 para etmez işe yaramaz şeyler almak yerine pr ve alexalı sitelerden 3 er aylık 7 8 siteden link aldım ve yaz boyunca günlük 5-6 dolar para verdi şimdi bidaha ödeme alıcam ama asıl sorun şu okullar açıldı internetler kapandı cogu bilgisayar kalktı hitler aşırı az şimdi gene gelen bütün paraya (240) link alıyımmı, geliri tekrar 5 e cıkarmak için ama bu ara ceptelefonuda almam lazım telefon almak yerine belki gene siteye yatırdım 1 aya gelir 10 dolar olur belkide bilmiyorum kafam çok karıştı ve nereye kadar böle gidecek merak ediyorum ne zaman yüklü miktarda alıpda siteden gelen parayla kendime harbi kaliteli birşey alıcam acaba tam olarak aklımdaki soruyu size söleyemedim ama umarım benı anlayan arkadaşlarım abilerim kardeşlerim çıkar

biraz uzun gibi dursada çok akıcı okursanız sevinirim

-----------

ve herkese şiddetle %100 olarak kesin ve net sölüyorum ayrıca bunu benden başka bu işte gerçekten çok iyi para kazananlarda söledi yaptıgım görüşmelerde yok 10.000 tane link 20 lira !!! efendim 1000.000 yorum backlnik yok yanında 500 forum site hiti patlıcak !! gibi saçma sapan 5 kurus degerinde olmayan linkler yerine 3 aylık adam gibi sitelerden link alsanız 1000 kat daha faydalı oluyor çok denedim o tarz linkleri ucuz diye ama bir cacık olmuyor.