Merhaba
Maalesef, bir çok sayfa ile görüşmeme rağmen bir sonuç alamadığımdan Facebook ve Twitter işleri bana kaldı ve hiç grafik becerim olmadığından da bu konuda sizlerden yardım alacağım.
www.onunizinde.com adresindeki projem için sosyal medya hesapları açmam gerekiyor. Haliyle, siteye bir de logo lazım. Kısaca, genel anlamda albeniyi oluşturacak grafikler gerekiyor bana.
http://www.facebook.com/hergun1yenihadisiserifler sayfasını örnek olarak verebilirim. Hadislerin paylaşıldığı "not kartı" şeklindeki resimler, kapak resmi vb. şeyleri de inceleyerek bana dönüş yapabilirsiniz. Yalnız, sitemin adında da geçtiği üzere, "O'nun İzinde" adını temsilen, Peygamber Efendimiz (sallallahü aleyhi vesellem)'in ayak izini kaynak alarak bir logo ve mümkünse de bir kapak tasarımı yapılmasını talep ediyorum. Değişik arka planlı "not kartı" diye tabir ettiğim Hadis-i Şeriflerin üzerine yazılacağı kartları ise mümkünse GIMP ile tasarlayıp uygun yazı tiplerini de bana vermenizi talep ediyorum. (Yazacağımda sadece girip yazıyı yazabileyim diye GIMP istiyorum. Lisanslı Photoshop programım olmadığından, crackli kullanarak kul hakkına girmek istemiyorum)
Şimdilik, bu sadece bir fiyat teklifi isteği. Üniversitede çok masraflı bir bölümde öğrenci olduğumdan, o ücreti denk ettikten sonra işleme başlayabiliriz diye düşünüyorum.
Ödemeyi dilerseniz wordpress hizmeti, backlink yahut hosting hesabı şeklinde de yapabiliriz.
Görüşmek üzere.