protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hic kimse kusura bakmasin, borcu oldugu halde, millete borc vermek icin dahada borclanan insan veya ulke direk olarak anguttur.

Madem delikanlisin, paranda var (bunlarin ikiside yok, ama oldugunu kabul edelim), memlekette issizlik orani gencler arasinda 25% civarinda, git adamlara is kurmak icin para harca, ne diye gidip paralari gavurlara teslim ediyorsun?
Borçlar bitmiş demekki ondan borç veriyoruz.

Gavurlara teslim edilmiyorki borç veriyoruz doğal olarakta faizli olarak alacağız.Hep onlaramı faiz ödüyeceğiz azda onlar ödesin bize boş ver

İşsizlik %25 olabilir ama iş yok anlamına gelmiyorki bu lütfen ama az objektif bakalım.Herkes masabaşı işim olsun evim olsun arabam olsun peşinde devlete dayanma peşinde.Böyle yazdım diye herşeye toz pembe bakıyorum zannetmeyin.Etrafımda birçok genç insan iş olmasına rağmen işsiziz deyip duruyor neden girmiyorsun işe deyince yok efendim masabaşı değilmiş yok maşı 2000 tl miş Adamlar 5000 tl bekliyor hemen mezun olduğu gibi Valla 5000 tl versinler okulu bırakıp çalışmazsam neyim

Umarım yazdıklarım yanlış anlaşılmaz çok bilmişlik yapmak niyetinde değilim ama etrafımdaki insanlar bu halde