tiryaki102 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sitenin google'da önde çıkmasını istediğin bir sayfa belirle bu sayfanın url yapısında mutlaka anahtar kelimeni belirt. ardınan bu belirlemiş olduğun sayfa içeriğine benzer örneğin (kepez araba kiralama ) gibi 50 alt sayfa oluşturup bu sayfa içerisinde geçen anahtar kelimene hedefinde olan sayfanın linkini ekle . bunu yapmanın ardından bu sayfayı destekliyici blog siteler ve maddi imkanın varsa kaliteli sitelerden tanıtım yazıları alarak destekle aradan 1 ay gibi bir zaman geçtiğinde hedef sayfa içerisinde yazmış olduğun yazılara biraz değişiklikler yap sayfa güncel olduğunu google göster ve ardından 2-3 -5 neyse imkanın ölçüsünde pr değeri yüksek domain yaşı büyük ve daima güncel olan bir kaç siteden bu hedef sayfana link al eminimki 2 ay gibi bir zaman sonra hedef kelimende istediğin yere ulaşırsın

Bune ya ) cigköfte tarifi var kuru fasulye tarifi var amma karışık bir sey olmus aradan aylar gecsin sonra dondurulmus eti buzdan çöz sonra hazırla .. enteresan okurken bile korktum acıkcası..

----------------

Konu sahibi arkadasım - sitenın yaşını bilmiyorum ama googlede az once baktıgım da ilk sayfada yoktun com/tr seklınde vardı . com.tr die yoktu neyse siten yeniyse sakın R10 dakı link BORSASI denen linke girme yanlışa düşersin emegine yazık olur. Zaten google artık Domain uzantısına göre bir guncelleme yapucak yanı senın icerigin guncel ve ozgun anlasılır degilse isterse antalya merkez bankasi .c om ol yine seni antalyadakı merkez bankası olarak göstermeyecek gelicek guncelleme paketi icinde bu mevcut suan ingizlerle uygulandıgını biliyorum. Antalya ile aratılan tum baslıklarda cıkıcaksan once hangi baslıklar cıkagın bu baslıkların aranma haci ve baslık sayısına göre ufak ufak forumu gezsen bile tüyolar toplarsın abartmadan azimle sabirla. iyi forumlar.