Paypal bir problem değil, onu dün konu açtıktan 10 dakika sonra çözüme kavuşturduk.
Çok güzel yazmışsınız, dilerseniz müşterilerimize toplu bir PM gönderebilirsiniz hesaplarını sizlere taşımaları için (!)
1 teklif değil tam olarak 18 adet teklif geldi. Her biriyle görüşüldü, pazarlık kesinlikle yapılmadı en son görüştüğümüz firma bu işi alacak güveni bize kazandırdığı için devir işlemi kendileriyle başladı. Ön ödeme alınarak sunucular aktif ettirildi (daha doğrusu hala aktif olmasını bekliyoruz, ödemeleri geçtik).
Sunucular açıldığında lütfen kaçmak için yedekleme işlemlerine yüklenmeyiniz. Böyle yaparsanız bir yandan biz de yeni sunucuya taşıma işlemi gerçekleştireceğimizden tüm işlemler aksar ve yine sorun çıkabilir. O yüzden sakin davranın, siteleriniz yayındayken herhangi bir müdahalede bulunmayınız.
laf yetiştirmeyi bırak siteleri acil aç ister tehdit olarak algıla ister başka bir şey parasını ödediğim hizmetin karşılıgını istiyorum o parayı bul sunucuları açtır telefonununumu satarsın arabanı mı satatsın bilemem bir yerde git çalış böyle işlerede bir daha girme acil bekliyorum.Senin devirini bekleyemem ben r10 yönetimi işe el atsın sonu çok kötü olacak