Eski trade belli bir tarihe kadar aldığın trade oluyor, silindiği tarihten itibarende aldıkların 96 ya kadarmış yani trade sayın 290+96 olarak gözüküyor bir trade aldığın zaman 290+97 olarak gözüküyor bu nedenle sorun olacağını düşünmüyorum. Çünkü bu forumda ki herkes için bu şekilde. Yanlış anlattıysam affola.
Nasıl bi anlamı olmayacak hocam, ticaret yaptığınız kişiler önceki itraderleri da göz önünde bulunduruyor
290 + 97 demek = 387 trade demek ki benim tradem 387 değil 290 civarıydı
o eski tradeye şu an ki tradeler de dahil, bundan bahsediyorum işte
anlatamadım sanırım demek istediğimi
eskiden 300 tradem vardı diyelim şu an 100 tradem var, normali 300 trade oluyor, ben bi trade daha aldığım zaman eski tradeye işlemiyor ama yeniye işliyor, eski trade 300 olarak kalırken yeni trade 101 oluyor, yeni aldığım tradeler eski tradelere işlemiyor yani, şu an ki 100 tradeyi 250 trade yaptığımı düşünelim, eski trade hala 300de kalıyor ama şu an ki trade 250 gösteriyor, bu 250 de o 300e dahil olmuş oluyor ama 300 + 150 trade 450 trade oluyor
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:44:14 -->-> Daha önceki mesaj 11:42:35 --
Eski eskiden kaldı eskileri tekrar almaya ne gerek var ?
millet neye göre güvenicek o zaman bize ? platinsiniz diye size güvenebilirler ama bizim platin alıcak paramız yok, sadece yaptığımız güvenilir alışverişler var, platin olmasanız ve eski tradeniz 78 gözükmese şu an ki 4 trade ile alışveriş yapmaya çalışsanız alışverişlerinizde ilk ödeme alabilir misiniz ya da ilk ürün alabilir misiniz ?