sinfulls adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlamayın ama daha öncekileri siz yaptıysanız şimdikilere hiç el atmayın, şifreleri yalan ettiler yedekler uçtu vs.. vs.. sorun he bunlar benden kaynaklı değil diyorsanız. r10'a hiç ellemeyin bence klasik güzel r10.
Öncekilerin yapımı bana ait değil. Zaten yenilerin yapımı derken gidip sorunlu eklentiler yapmaya çalışmıyoruz. Bu tür sorunların yaşanmasınının büyük sebepleri var bunları bilmeden böyle yorumlar atmak bilemiyorum ne kadar doğru olur. Ama yeni tema ile birlikte eminim çok daha ivme kazanacak r10 ayrıca Risk Havuzu sistemi de bildiğim kadarı ile bitmiş, kısa süre sonra yasal hakları alındığında yayına girecek.

F3rh4t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen yenisin galiba...

olabileceğinin en iyisi heralde şuan dolandırıcılıklar vs. onlarada zor çözüm bulunur bu r10 için değil internet üzerinden ticaret yapan sitelerin hepsi için geçerli
Ben uzun süredir buralardayım bunu fark edememeniz normaldir. Neyse konumuza dönelim; Dolandırıcılar ne hak ise nereden aldıysalar bu gruru, bu yetkiyi önce kendilerinin biraz düşünmeliler. Ben çok adam gördüm böyle insanlara kazık atmaya çalışan ama sonrasında yakalanıp, cezasını ödeyen. Bunları bitirmenin en iyi yolu ticart'i ücretli bir hale getirmek ve dolandırıcılık tabiri kullanılan kişileri ilgili mahkemelere şikayet etmektir. Ücretli ticaret ne diyeceksiniz. Her hangi bir sitede örneğin gittigidiyor da dükkan açmak bile paralıdır. Doğal olarak r10'da da ticaret konularını açmak aylık 10$ gibi bir miktar da olmalı gibi diye düşünüyorum. Çünkü ticaret + ve + olacağı için aylık verilen o miktar önemsizdir. Ayrıca öğrenci gruplarından haylaz olanlar da bu şekilde gereksiz ticaretlere katılamaz, yorum atamazlar.

Şuan ticaret konusun da en fazla feedback alan site r10, bu yüzden en başta bu konularda r10'un gelişmesi gerek. Yukarı da diğer arkadaşıma da belirttiğim gibi Risk Havuzu sistemi sizleri güvene doğru gönderecek buna eminim.

İyi günler, iyi forumlar.