evet efendim "SİZE" hizmet vermenin imkansız olduğunu anladık.
Anlamadım?
ustad gold üyeliklerin hiç biri çalışmıyor ve sistem den rt atıyorsunuz ...
Nerde kaldı gold luk ? Her dakka rt yada reklam twitleri ... hiç hoş değil.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:19:45 -->-> Daha önceki mesaj 03:11:52 --
Gold üyelik alınmıştır.Gayet kısa sürmüştür işlem ve çok iyi ilgilenilmiştir.Hayırlı satışlar
2 profil için gold uyelik alınmıştır. hızlı ve güvenlilir bir alışveriş olmuştur. teşekkürler
Alındı 1 adet, hızlı arkadaş. Hayırlı işler.
paypal dan ödeme yapıldı 2 gold hesabı için onay bekleniyor
mail olarak yolladım ama pm isterseniz pm ilede yollarım lütfen pm yada mail ile bilgi verin
Arkadaşlar aranızda
sorun yaşayan var mı ?
Benden başka sorun yaşayan var ise şikayet konusu açacağım. Bize bu mesajınızda güvence veriyorsunuz.
Alıntı
Gold üyelerin özelliği bu zaten, hiç bir şekilde profilinizden faydalanılmıyor. sadece siz sistemden faydalanıyorsunuz.
ONAYLIYORUM..
Bizimde bir çevremiz, bir kitlemiz var. Siz takip etmiyor, reklam tweetleri atılmıyor dediğiniz halde atılıyor. Siz ne kadar atılmıyor deseniz de atılıyor ve takipçilere rezil oluyoruz.
Ayrıca ilk başlarda 1kredi=1takipçi demiştiniz. Üyelikler satıldıktan sonra mesaj attınız ve 1kredi=1takipçiye eşit değil vsvs yazdınız.
2 liranın peşinde değilim, bir hizmet aldık ve kullanamadık.
Gold üyelik alınmıştı, şimdi standart üyeye düşmüş, ne iş?????
Burda da bir arkadaş sorundan bahsetmiş. Fakat siz sadece benim sorun ürettiğimi yazıyorsunuz.