Hocam arkadaşın başka çekiliş konuları daha var. Kıravat ve pc cantası konuları için az önce ödeme geçtim. Evet biraz geç cevap verip ilgisizlik etti fakat onuda yoğunluğa verdim. İnsallah aksilik cıkmaz.

Denizciyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Söyleyeceklerimi kesinlikle yanlış anlamayın baştan söylemek istedim bunu.
r10 ne dolandırıcılar gördü bu forumda.. Biz 2 tl ile fakir olmayız sizde zaten zengin olmassınız. İçinizde Allah korkusu varsa zaten çekiliş sonucunda ürünü gönderirsiniz. Tüm herkesin olmasada büyük bir çoğunluğun düşündüklerini dile getiriyim ben
Son Aktivitesi: Bugün 02:39:44
Şimdi çoğunluk bu adama para yollayacağız, yönetim çekiliş yapacak.. Kazanan üye kargo bekleyecek,
1 gün oldu yok
2 gün oldu yok
3 gün oldu yok
pm atacak, pm cevaplanmayacak.. Bir daha atacak yine cevaplanmayacak. Sonra hoop şikayet konusu. Sonrası her önüne gelen ben o konuyu görmüştüm ama inanmadım para yollamadım. Ben mağdur oldum.. Diğeri yok yasal yollara başvuracağım. Kısaca her kafadan bir ses çıkacak.

Bunların zaten önüne geçemeyiz. Demem o ki bu forum bu şekil yarışmalara daha hazır değil. Dikkat ettiyseniz hemen yönetim çekiliş yapsın denilmeye başlanıldı. Ortada güvensizlik sorunu var. Buraya kadar beni okuyan herkese teşekkür eder dikkatli yaklaşmalarını tavsiye ederim.

Konu baltalama olayı değil. Son zamanlar artan dolandırıcılık vs. gibi durumlar yüzünden bu mesajı yazma gereği duydum.

Not: Ürünü yönetimden birine gönderirseniz çekiliş sonucunda o ürünü kargolarsa ozaman çekilişe katılım artar. Söylediklerim sizin açınızdan iyi olur. O şekil olursa 6-7 adette ben almak istiyorum