o kodla alakası olduğunu düşünmüyorum rakip sitelerimin hepsi o kodu kullanıyor hiç birinde bir kayıp söz konusu değil açıkcası
yeni içerik eklediklerinde veya indeksleri cache aldığında bota yakalanacaklarını düşünüyorum.
şu anda bu kodun bulunduğu bloglarımdan birkaçı gümlemiş durumda. Hala gümlemeyenler de var. Ama ceza almaları yakındır. Kodu kullanmadan resim hiti gelenlerde şimdilik bir sandbox veya ceza yok.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:43:39 -->-> Daha önceki mesaj 00:41:19 --
Kod bu. Ben de alakalı olduğunu sanmıyorum. Hatta geçici bir sorun olduğunu düşünüyorum. Pazartesiye kadar beklemek lazım.
<script language='JavaScript' type='text/javascript'>
if (top.location != self.location) top.location = self.location;
</script>
hocam eğer bu şekilde hit aldığınız resim siteniz varsa google da sitenizi aratın.
cezadan kastımız normal sandbpx belirtileri. yani bir site domaninde geçen bütün kelimelerle birlikte aratıldığında önceden ilk sırada çıkıyorken hali hazırda ilk 20 sayfada bulunmama durumu.
bunun geçici olduğunu sanmıyorum. İnş. sizin dediğiniz gibi geçicidir. ama google'ın ceza verdikten sonra kaldırdığı oldukça istisnai bir durumdur.