Ben kabul etmiyorum hocam. 10 reseller için 1500 lira ödedim Ip'leri ile. SH'de sadece destek verilmiyor diye daha ucuz fiyat vermesine rağmen birkur'u seçtim. r10 içinden satış yapanların %95'i belki de bu şekilde çalışıyordur. Netinternet gibi mars telekom gibi ya da radore gibi kendi sağlayıcısı yok kimsenin sanırım. Pek bir uzağım ama genel olarak böyle değil mi? Sunucu alıyorlar buralardan, sonra hizmet satışı yapılıyor. Bartuc'da ucuz, neden onlarda böyle sorun yaşamadık? Müşterinin de suçu elbette vardır ama, bu demek değil ki, ucuza veya birkur.net.tr den aldıysan hakettin. Öyle birşeyi kabul etmiyorum asla. Demek ki Sadecehostingden falan gidip alacağız makineleri. Desteğine 100 liramıydı neydi vereceğiz. r10 içinde de hiçbir kişi/firma satış yapmayacak.... Limitsiz veya sınırsız 50 liralık paket almadım. Alan varsa bilemiyorum.
Sizin durumunuz istisna kalmış bu olayda, kurunun yanında yaşta yanıyor malesef.. Forumda ki tüm şirketlere sorabilirsiniz bu yazdıklarımı, Cihan bey'e (Bartuc) de sorabilirsiniz hak verecektir.. Her işin bir işleyişi, maliyeti, uğraşı var malesef..
Kusuruma bakmayın ama burada bir çok arkadaş işin böreğini görüp koşmuş satın almış ama yedek alma zahmetine bile girmemiş, yani ne yazayım daha hep börek olmuyor..