grikare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç kimse alınmasın, kusura bakmasın.

Burada hata TAMAMEN müşterinin hatasıdır. Senelerdir bu forumda yazıp çiziyoruz, her işin bir maliyeti var bir allahın kulu çıkıpta limitsiz reseller hosting'i senelik 50-60 liraya VEREMEZ. Veren arkadaşta hiç bir masraf yapmayacak aldığı tüm parayı sadece sunucu barındırma masrafına harcayacaksa ancak bu şekilde sorunlu da olsa bu hizmet verilebilir -ki bana hiç bir şekilde mümkün görünmüyor.

Bakıyorum bir çoğunuz yazmışsınız günlük 30$-40$ zararım var vesaire, günde 40$ kazanıyordun madem neden adam akıllı bir barındırma hizmeti almadın?

Cevap vereyim; para tatlı geldi, kıyamadın. Bakın bu forumda senelerdir bir kez bile sorun yaşatmadan hizmet veren şirketler var, hepsinin de fiyatları aşağı yukarı bellidir. Aldığınız hizmetin maliyeti de fiyatı da bellidir eğer cimrilik yapıp 300-400 TL tutarındaki hizmeti 50 TL'ye alıyorsan kusura bakma arkadaş, şirket battığında da üzülmeyeceksin..

Bir diğer hatan, yedek almaman. Senede 50 liraya limitsiz reseller hosting satan adam batar da kaçar da her şey gelir başına, bunu düşünüp yedek alacaktın.. Dediğim gibi kimse kusura bakmasın, ben firmada hata bulmuyorum olacaklar başından belliydi..

Teklif'te vereyim; eğer bedelsiz olarak sadece müşterilerin mağduriyetini gidermeyi düşünerek devir ederseniz alırız, sunucuları da taşımayız en azından bir süre. Müşterilerin de yeniden düzenlenecek fiyatları kabul etmesi gerekir tabi ki, bu fiyatla hiç bir şekilde devam edemeyiz. Devir alacak arkadaşta bu fiyatla devam edemez, zarar görür.
Ben kabul etmiyorum hocam. 10 reseller için 1500 lira ödedim Ip'leri ile. SH'de sadece destek verilmiyor diye daha ucuz fiyat vermesine rağmen birkur'u seçtim. r10 içinden satış yapanların %95'i belki de bu şekilde çalışıyordur. Netinternet gibi mars telekom gibi ya da radore gibi kendi sağlayıcısı yok kimsenin sanırım. Pek bir uzağım ama genel olarak böyle değil mi? Sunucu alıyorlar buralardan, sonra hizmet satışı yapılıyor. Bartuc'da ucuz, neden onlarda böyle sorun yaşamadık? Müşterinin de suçu elbette vardır ama, bu demek değil ki, ucuza veya birkur.net.tr den aldıysan hakettin. Öyle birşeyi kabul etmiyorum asla. Demek ki Sadecehostingden falan gidip alacağız makineleri. Desteğine 100 liramıydı neydi vereceğiz. r10 içinde de hiçbir kişi/firma satış yapmayacak.... Limitsiz veya sınırsız 50 liralık paket almadım. Alan varsa bilemiyorum.