Gökhan bey ben bu tutumunuzu hiç doğru bulmuyorum. Anlıyorum maddi sıkıntılarınız var ancak maddi sıkıntılarınız sorumlusu müşterileriniz değil, ortada saatlerdir kapalı olan yüzlerce site var ve binbir emekle masrafla birşeyler yapmaya çalışan onlarca insan mağdur durumdayken, sizin oturup devir için pazarlık yapma gibi bir lüksünüz olmamalı, bu kadar insan sizin 1000 lira daha fazla para kazanmanız için mağdur edilmemeli, müşterilerin siteleri açık olur oturu isterseniz 1 ay pazarlık yapın ama şu konumda devir olayının 3 e 5 e bakılmadan bitirilmesi gerekir.
O kadar geliri olan müşterileri bedavaya veremem mantığındasınız, anladığım kadarıyla hizmetlerinizede hosting dışında devam edeceksiniz, bu anlayışla bundan sonraki hizmetlerinizede insanlar sıcak bakmayacak, bu izlenimi ahmet mehmet değil tutumlarınızla siz bırakmaktasınız.
Borçlarımızın tamamı yine bu sektöre olan borçlarımızdır ve gerekli meblağ elimize ulaşmadan sunucuları aktif etmemiz imkansız görünüyor. Bu açıdan devir işleminde bir "çok kazanma" isteğimiz yok, tek isteğimiz "borçlarımızı tamamen kapatma" isteğimizdir.
Suçu tabiki de müşterilerimize yığmıyoruz, bunu mesajlarımdan anlayabilirsiniz. Lakin zaten kendilerini iyi bir firmaya sorunsuzca nakletmek için uğraşıyoruz, buna rağmen sitem edilmemeli diye düşünüyorum. Nice firmalar gördük, borç batağına saplanınca sunucuları kapatıp kaçan. Biz onlardan olmadıysak bunun bir kıymeti olmalı.
Son olarak hayat bu, kime hangi gün tekme vuracağı belli olmuyor.