Son Siparis Tarihi : 25 Ekim

Teslim Tarihi 26 ve 27 Ekim

Merhabalar Arkadaslar,

Almanyada ögrenci olarak egitimimi sürdürmekteyim, ve gördügüm kadari ile Türkiye sartlari ile iphone a sahip olmak yine bir hayli zor gözüküyor.

Forumda da gördügüm kadari ile 1750 civarinda yurtdisindan getirten arkadaslar bulunuyor. Lakin gönül isterdi ki ayni fiyattan verelim lakin cihaz Almanyada ingilitereden daha pahali ve ben kendim getirtecegim icin ucak bilet ücreti vs eklenince azda olsa bir fark olusmak zorundadir.

Ürünleri Almanyadan kendim sim free olarak alacagim. Ürünler en gec 2 hafta icinde elinizde olur. Geldiği zaman ödemeyi yapar telefonu alırsınız zaten. Ürünler kayıtsız olarak satılacaktır.
Istanbul ici elden teslimde yapilir.

Siparişi verirken renk belirtiniz. Ürünler 1 yıl uluslar arası garantilidir. Yani ilk sene Türkiye'de her türlü garanti işlemlerini yaptırabilirsiniz. Bende her türlü garanti işlemlerini gerçekleştiririm gerekirse Almanya'ya gel git yapacagimdan sürekli kendim getirir degistiririm.

Fiyat(Kayıtsız - Sim Free - 16 GB): 1900 TL
Fiyat(Kayıtsız - Sim Free - 32 GB): 2250 TL
Fiyat(Kayıtsız - Sim Free - 64 GB): 2450 TL

Pasaport kaydi icin Donanimhaberde bir göz gezdirebilirsiniz. 100 TL ile islemi yapan arkadaslar var. 100 tl de arkadasin hatirlattigi gibi Vergi Dairesine ödeniyor.

Yani toplamda 2100 TL ye son model iPhone5 sahibi olabilirsiniz.

Kolay gelsin.
Saygilarimla.

25 Ekim Siparis Verenler Listesi:

1-sCw
2-