Bu yazdığımın arkasına, sayfada otolike olduğu pm ile bildirildiğinden ötürü, sayfa alınmaktan vazgeçilmiştir.
Ona rağmen bir gönderim yapın görelim geri dönüşler tatmin ederse alalım dedim, yapamayız, yaparsak beğenmez almazsınız dedi.
Ben almak zorundaymışım sayfayı, bu sebeble bana -trade verip şikayet konusu açacakmış, sanırım arkadaş keriz arıyor. Ama ben değilim. Hayırlı satışlar.
Açık artırmaya teklif verip de almaktan vazgeçilmez. Madem almayacaktınız ertugrulyasar ile aramıza girip teklif veriyorum demeseydiniz. Teklif vermeden önce bunu paylaşırmısınız diyerek bana mesaj atabilirdiniz. Ama teklif verdikten sonra bilgileri gönderdim bunu paylaşın tatmin olursam alırım dediniz. Böyle bir şey kural gereği yok. Size bildirdim 5 k diğer sahibi otolıke kullanmıştır sayfada 35k var 5 i otolıke desek 30'u doğal üyedir. Sizin paylaşımlarınızı beğenen sayfaları böyle teklif vererek sonra almaktan vazgeçiyorum diyemezsiniz.
Hakkınızda açtığım şikayet konusu;
https://www.r10.net/showthread.php?p=...post1065900200
Fiyatı söyleyip hemen alıyorum dedikten sonra almıyorum diye bir şey yok. Ben sizin dediğinizi paylaşmadım diye almaktan vazgeçemezsiniz. Bana fiayt söylemeden önce ertugrulyasar ile aramıza girmeden önce pm atsaydınız paylaşırdım ama sayfa size kaldı ya alın ya da trader kullanacağım.