ArtDirector adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beraber çalıştığımız arkadaşların tümü bu özellikleri taşıyor neden saçmalık olsun ?

Birde sanane seni ne ilgilendirir benim aradığım özellikler sanamı soracam ne arayacağımı. Vasfın ne kimsin sende benim aradığım adama karışırsın işin gücün yok burda bizi meşgul ediyorsun.

Sen saçma sapan başlık açıp adam gibi php ci yazmışsın ben yada başkası sana dedimi adam gibi ne demek diğerleri kadın gibimi diye.
Hmmmm. Sizin yazdığınız ilandaki özellikler sektörü ilgilendirir. Eğer sektör standartlarına aykırı ve diğer sektör çalışanlarını etkileyecekse benim de doğal olarak eleştirme hakkım doğar.

Bir Özel Klinik " Kulak burun boğazdan anlayan DOKTOR arıyoruz, aynı zamanda yeni yapılacak hastane binamızın statik konstrüksiyon işlerini de yürütecek, inşaat mühendisliğini yapacak." . "Hem doktor arıyoruz hem de inşaat mühendisi " derse buna Türk Tabipler Birliğinin karşı çıkması, tepki göstermesi olağandır.

Benim verdiğin ilan; piyasadaki yazılımcıların stabil olmamasından yakınan, güvenilir ve işinde yeterli bilgiye sahip olmayan kişilerin çok olduğu bir ortamda, SADECE GÜVENEBİLECEĞİM YAZILIMCI aradığım bir ilandır.

Ben sizin gibi, hem mühendis hem doktor aramıyorum.

Ben kim miyim? Ne sıfatla mı yanlış ilanınıza karışıyorum, Tüm Grafikerler Dayanışma Derneği'nin Kurucu üyesiyim. Grafik ve tasarım alanında bir sivil toplum kuruluşunun kurucu üyesi olmak yeterlidir sanırım.(http://tgdd.org/tuzuk.html)