Arkadaşlar uzun zamandır forumdayım,eski nick infodizayn,yeni nickten memnun değilim bunuda söyledikten sonra sorunumu ele alalım.
Uyku düzenim alt üst oldu,gece sabaha kadar pc başından kalkmıyorum,öğlende 12:00 de işe gidiyorum akşam 18:00 de çıkıyorum,eve geliyorum hemen pc başına oturuyorum,aklıma bir proje geliyor tamam diyorum bunu yaparım,hemen bir domain alıyorum,kuruyorum hazırlıyorum yarısında bırakıyorum.Sonra hop başka bişey geliyor aklıma tamam diyorum bunu yapayım onuda alıyorum,o işide yarım bırakıyorum.50 ye yakın domaini o şekilde almışımdır. Domainlerin süresi bitecekken yeniden uzatıyorum.kayda değer bir projede yok ortalıkta boş teneke gibi ses çıkarıp,sonra vaz geçiyorum.Kendi kendime tamam daha domain almıcam elimdeki üç beş domainle ilgileneceğim diyorum.Haydi bu domain kaçarmı alayım şunu diyor ve başka domain alıyorum.Az öncede dandik bir domain aldım,sırf domainin önemli uzantıları dolu diye kaçmaz dedim.Bunedir arkadaşlar nasıl kurtulacam,şimdi biri bana konu altından,şu domainde ne güzelmiş yazsa hemen gider alırım