BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kullanıcıyı köklü anlamda ilgilendiren bir olay değil bu, aksine framework isteniyor yazılım yaptırırken veya satarken , öcü gibi bakma mevzusu yazılımcılar içindeki fikir ayrılığından kaynaklanıyor, bu durumda kullanıcıyı ilgilendirecek bir şey değil.

şu satış yapamamış bu satış yapamamış demekle bitmiyor, yapmak başka satmak başka

eğer yazılımcı kişi analitik düşünüp yazılımı bitirip kaç kişinin alabileceğini hesaplayamıyorsa bu işi profesyonel pazarlamacılara bırakmalıdır.

piyasada zebille bulunan bir script yapsanız mesela video / müzik satış oranınız genel anlamda düşüktür , neden ? çünkü piyasa doymuş buna, peki satış yapmak için ne yapmalı piyasadan farklı hareket edilmelidir.

eğer bir insan yaptığı bir işi satışa sunup beklenen satışı yakalayamıyorsa pes etmek olmaz, satışta başarısız olduğunu kabullenmeli yeni satış teknikleri geliştirmelidir.

dediğim gibi yapmak başka satmak başka
Dediğinizde haklısınız fakat mevcut karmaşık fatura ödeme otomasyon scriptimi fw kullanarak tekrar kodlama düşüncesi vardı 1 aydır. Mevcut çalıştığım kişilerden sadece biri fw olsa iyi olur dedi. Ayrıca r10'dan da 7-8 kişi ile görüştüm. Hem diğerlerinden farklı film scripti için hem de fatura sisteminin yenilenmesi için, hiç biri fw olsun diye bir şey dememişti. Üstelik nedenini sorduğumda kimse net bir cevap vermiyor. Bundan insanların bilmeden olumsuz baktığını çıkardım ben hocam.