Melancolya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk önce konuşmasını öğren üslubuna dikkat etmesini öğren bilmişlik yapma , bunun post kasacak bir yanı yok . Soru soran kişilere yardımcı olmak yerine senin gibi " Post " kasmıyorum en azından.

O " kamil kamil " lafın ile birlikte " *** " 3 yıldızlı ettiğin küfürü report ettim bana karşı düzgün konuşmanı tavsiye ederim hakaretten ötürü uzaklaştırılacağının kanaatindeyim ve bir yetkilinin bununla ilgileneceğini düşünüyorum.

Sen kimsin arkadaşım? alt tarafı üyesin , başka hiç birşey değilsin. kocaman bir hiçsin.

Biz bir çok profilde denedik bunu ve oldu , sadece 1 tane profilde denenmiş birşey değil , senin için 4-5 profilden ayrı ayrı sayfa açıp panele alır video çekerim hepsini birleştirir buraya koyarım uzun sürsede en azından bir yerlerini indirebilirim..

Ama bana şöyle bir söz verebilirsen yapabilirim ; bu dediklerimin gerçek olduğunu kanıtlarsam sınırsız banlatacağına söz verirsen neden olmasın..

NOT : Sana vakit ayıracak zamanım yok , değerli vaktimi boş postlarına cevap vererek geçiremem

Emek yoksa yemek yoktur , sen yemeğe bile muhtaç kalmışsın

La..n uza git bulaşma git açıkları bul hackersınız hepınız..