@Emrah : Misliye hiçmi para yatırttırmadın ? Mislinin ortağı felanmısın ? yada bikaç kupon tutturdun paranı ödediler mutlusun ondan böyle konuşuyon ? senin eleştirini okumak için açmadım konuyu ! sebebi sadece fikir ve sebeb danışmak idi, ikidebirde milletin konusuna alakan olmadığı halde girip durma post kasacaksın git geyik bölümüne mesaj at.
@Lone : r10 da hiç yetki alamıcağın belli : )) , bu arada lafına dikkat et kimseden para çalmadık! kuponda yaptım ben birçok kez, Misliyi okadar çok kişi r10'da eft aracı olarak kullanıyorki, bu yüzden müşterilerim hep misliye yolluyor parayı ben işbankası hesbı vermeme rağmen ısrarla misliden yollamak istiyorlar, bu durumda ne yapabilirim ? post kasmak için yorum atacağınıza hiç yazmayın daha yararlı olacaksınız.
@Linux : Evet haklısın ama ne yazıkki sen misli değilsin, o site sana ait değil ancak böyle hayalvari konuşursun. bişey dikkatimi çektide herkez mahkemeye vermeye çalışıyor, birgün konu açsam "
merhaba arkadaşlar" diye hemen mahkemeye verceksiniz

allah hidayete erdirsin nediyim
bu boş postlar dışında mantıklı cevap atan herkeze teşekkür ederim, 30 TL lik güzel bir kupon yaptım umarım tuttururm