webmasterdestek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benim icin onemli olan Android uygulamaridir senden ricam telefona Vibervoip uygulamasini yukleyip bir resim atman ve satici olarak denemen benim icin bu uygulama cok onemli eger sorunsuz calisiyor ise 2 adet alacam

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:14:38 -->-> Daha önceki mesaj 22:19:37 --

birde bu telefonun internet ayarlari nasil yapiliyor

kendim sürekli kullanıyorum. Android yüklü telefonlara kolaylıkla yükleniyor viber, voip bu da androidli ve yükleniyor sürekli kullanıyorum ama herkes için tek tek tüm android programlarını deneyim burda resim olarak paylaşmaktan bıktım. Telefonu kendim kullanıyorum sürekli yurtdışı görüşmesi yaptığım için söylediklerinin dışında voipraider'in telefon uygulaması var onu kullanıyorum sorun yaşamadım şimdiye kadar... illa resimi göreceğim diyorsan yarın veya pazar günü yayınlarım. Markete girebilen tüm telefonlara dediğiniz programlar yüklenebiliyor..

İnternet için ayar yapmanıza gerek yok bende avea var daha öncede vodofone her ikisinde de sorunsuz nete girebildim. Turkcellim olmadığı için onu bilmiyorum ama onunda ayarda yapmadan gireceğine eminim eğer giremezseniz manuel veya servis ayarlarını sitesinden otomatik indirerek çalıştırabilirsiniz.