Şu cümleniz : "Ben gidip bi sanatçının albümünü parasıyla alayım, sonra sitemden paylaşayım. Ne de olsa ilk aldığım anda telif hakkına uymuş olacağım" mantığı ile aynı değil mi? Konu fazlasıyla uzamış. Gerçek olan şudur, videolar ücretlidir ve hala satıştadır. Siz bu şekilde videoları kendi sitenizden yayına koyamazsınız. Hele ki, bu onların yararına hiç diyemezsiniz. Bunu yapabilecek tek kişi videoların sahibidir. Konu sahibi de hatasını anlamış ya da anlamamış en azından videoyu konudan kaldırmış. Herkesin derdi de buydu zaten, artık konu da kapansın. Cidden fazla uzamış. Kimse kimseye birşeyleri kanıtlamak zorunda değil.
1.tasavufa göre bir satıcı alıcıyya ne telif sunmuşsa o telif geçerlidir.alan kişi sonradan çıkan teliflere bağımlı değildir.
2. sanatçı yeni albümünde veya dediğin olayın farkına vardığında piyasadan ürününü çeker tekrar yeni teliflerle piyasaya girer. bu ilk alan için geçerli değil ikinci alıcı için geçerli yani sonradan alan kişi içindir.
3. arkadaş kesin tepkilerden dolayı çekmiştir yani sonradan alınan telif hakkı için değil. ben demiyorum delif hakkına uyulmaz.yazdıklarımı iyi okursan ne demek istediğimi anlıcaksın kardeş