cahveci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam 0,50mg dan baslıyosun ilacı alıyorsun istediğin kadar sigara iç 7-11 gun arasında bir gun sececen ve o gun bırakacam diyorsun ki zaten ilacı aldın mı kus gibi oluyorsun sinir sitres kalmıyor artı sigaradan yavas yavas tiksiniyorsun 1 hafta sonra ilac 1 mg oluyor sigaradan 2 3 fırt alıyorsun tiksiniyorsun baş ağrısı panik sitres yemekten sonra aşırı istek kalmıyor tek yapacağın kürdan veya sakız at ağzına çünkü alışkanlık var her yemekten sonra elin gidiyor onun dısında bir şey yok belli süre sakızı bırakma yada ağzına kürdan al.Bende inanmıyordum 7-8 kişiden duydum gunde 2 -3 paket icen insanlardan bende 2 paket lark iciyordum ki turkiyede larktan ağır sigara yok sonunda kurtuldum 5 kg aldım ama olsun en azından rahatım sanki maaşıma 400 tl zam yapılmıs gibi oldu ayrıca

Not:ilacı dısardan alacaksanız bir eczaneye nasıl kullanılcağını sorunuz alacakmıs gibi

Sigarayı bırakmanıza sevindim darısı bizlere.İlaç gerçektende etkili kullanan çok fazla kişi gördüm ve sonuç itibari ile sıgarayı bıraktılar sigara kullanıyorum ama şuan bırakmayı düşünmediğimden içmiyorum ialcı ama en kısa zamanda kullanıcam.

Arkadaşlar bu arada ürün almak isteyenler pm atabilir ürün sahte yada çakma değildir sahte ürünse geri gönder git eczaneye göster.Bırakmak isteyenle tavsiye ediyor ve satıyorum .