ErkanEkin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen kimsinki bize oylarını satan diyorsun necisin sen banane denizden bana soldan banane mhpden chpeden arkadaşım laf istermiyorsanız uzatmazsanız olur biter bana laf öğretemezsiniz ben bildiğimi okurum Başbakanımızında sonuna kadar arkasındayım asıl sizin gibi ot beyinliler bu ülkeyi maf ediyor görüyoruz Ke-mal daroğulunu ne söylediği herşey yalan cıkıyor batıyor sürekli başkanı bitecegim dediği belgede sahte cıktı bu zihniyetlemi yalanlamı yürütecek bu adam ayrıca ben din üzerinden sizin gibi siyaset yapıyorum bir şey söylüyorum direk dine bağlıyorsunuz çekemeyen yorumda yapmaz benden lafta istemez bende diyorumki denizmidir nedir onu önemsemeye adını bile ağzıma almaya mecbur deilim olay bitmiştir.

Adını ağzına almaman gerektiği konusunda hemfikiriz, evet sanırım ilk ve son kez. Yalnız ironik olan şu, adını ağzına almak istemediğin bir kişi hakkında sen ne hakla "geberdi" yazarsın? Sen kimsin? Ayrıca konu Deniz GEZMİŞ mi?

Yazım tarzından belli senin cahil olduğun, iki haber bülteni izleyip tartışılabilecek konular değil bunlar. Hakaretlerini yönetime bildirdim, senin gibi cahille muhatap olduğum için de kendimden utandım.