Regex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu her ne kadar siyasi olmasa dahi, siyasete çekilebilecek bir içerik barındırdığı için konunun sonlandırılması gerekir. Sol görüşlü bir insan olarak bunu söylüyorum, çünkü yorumların silinmesi hâlinde yine ortaya bir laf atan mutlaka çıkacaktır.

Bu arada Deniz GEZMİŞ hakkında ileri geri konuşanlar olmuş, ağzından çıkan lafı kulağı duymuyor bazı arkadaşlarımızın her zamanki gibi. Şöyle bir laf vardır "Onun amaçlarına sizin hayalleriniz bile erişemez." bu sözü söyleyip siyasi nitelik kazanabilecek bir tartışmaya mahal vermek istemeyerek lafı fazla uzatmıyorum, sadece bazıları gerici zihniyetten artık kurtulurlarsa kendi görüşlerinin olduğu düşünülüp o doğrultuda o insanlarla tartışılabilir. Fikirleri için hayatlarını feda eden insanlardan, üç kuruşluk kömür yardımına oylarını satan kişiler yan yana bile getirilemeyecek kadar üstündür ki bu kişiler o yürekli fidanların adını ağzına almaya bile layık olamazlar.

Saygılar
üç kuruşluk kömür yardımına oylarını satan kişiler

Bence sizin de bahsettiğiniz insanlardan geri kalır yanınız yok.% 50'lik kısmı Hiç bir şey bilmeyen, Cahil , Yobaz göstermeyi bırakın.

Akp Millet vekilleri ile Chp'nin Mhp'nin Eğitim ve Kariyer düzeyini ölçün bakalım?

Akp Taraftarı değilim onu belirteyim. Her türlü bağnazlığa karşıyım.
Ayrıca bu sözlerin Deniz Gezmiş ile ne kadar bağdaşıyor.