FoRgEd kardeşim benim amacım burda tartışma yaratmak değil. biraz tasavvuf öğren, öğrenki ,
Allah teala sadece satıcının değil Alıcınında Hakkını Koruduğunu öğrenirsin
ben insanca yazdım. eğer kabul edilmez ise bu konuyu kaldırırım. baltalamak için yazı yazmayın. daha ne demek istediğimi anlamadan beni hırsız ettiniz, kopyacı ettiniz, reklamcı ettiniz reklam etti isem bile kendi reklamımı ettim. yine onların faydasına oldu.. bi katil etmediğiniz kaldı, katilde ederseniz şaşırmam..
Alttarafı yazacaktınız kareşim uygun değil, bende size özel pm ile dönüş yaparak tamam kardeşim istemiyorsanız kaldırayım ve kaldıracak ve normal yazılar ile yine anlatacaktım.
insanınların telif hakkı kanunları saklıdır istediği zaman değişe bilir ama
Allah tealanın Kanunları sabittir asla değişmez
sadece php eğitimi ile sınırlı kalmasaydın arada birde olsa tasavvuf okusaydın Allah c.c. kanunlarında neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayrıca benim yazılarımı biraz can kulağıyla okusaydın daha iyi anlardın.
bir çok kişiye pm attım çoğu senin gibi düşünmüyor nedeni zahirle batılı ayırt edebiliyor aradan 3 yıl geçti diyorum, 3 yıl içinde zahiren insan isterse telif haklarını sıfırdan her defasında değiştire bilir. ama batini değişemez.
dünya ve kanunlar değişiyor, nerde görülmüş Allahın hükmü deüiştiği..
bana bu olaydan sonra çok pm geldi hocam insanlar burda anlamaz islamı yaşıyor zannediyor ama tasavvuftan haberleri yok. bunlara cevap verme bile değmez.. bilmiyorsan bir insana iftira atmadan önce bi aç kitabı Allah kimlerin kimlerin hakkını koruyor, senin yazmış olduklarınmı yoksa Allah tealanın belirlemiş olduğu kanunlarmı geçerli.
bunuda açıklayayım.. zahiren senin yazdığın, ama batınen senin değil Allah tealanın hükmü geçerli...
ne alırsan al ne satarsan sat, bu ister tabak olsun ister bardak istersende çanak veya cd olsun. sattığın kişiye o an ne hak talep etti isen o geçerlidir. ister kabul et ister kabul etme zahiri değiştire bilirsiniz ama batılı asla
Alıntı
Drowlyt
Yazılı bilgilerin için takipteyim. Teşekkürler.
Yazılı bilgiler ile 0 dan öğrenimi komut komut burda yayınlayacağım inşallah..