Sözlerinde dikkat et. Mevcut hükümete oy verenleri ve sağcıları onurunu ve şerefini satmakla itham ediyorsun.
Ağzınıza geleni yazıya dökmeden önce bir düşünün. Ben ne diyorum? Bu laf nereye gidiyor? bunun muhasebesini yapın. Bazen eleştireceğim derken işin dozunu kaçırıp hakarete kadar gidiyorsunuz. Kendinize gelin...
Sanki birbirinize düşmanmışsınız gibi yazıyorsunuz. Sağcısıda solcusuda bu ülkede aynı ekmeği paylaşıyor. Yeri geldiğinde aynı işte çalışıyorsunuz, komuşuluk yapıyorsunuz. Bu nefret nedir yahu. Anladık siyasi görüşler farklı da bunun nefrete dönüşmesine anlam veremiyorum.
istediğimi söylerim merak etmeyin söylediklerimdende vazgeçmem gerekirse banlanayım gerçi küfür etmıyorum ama söylemlerinden dolayı banlanırsam da sıkıntı değil kimseden korkum yok atatürkü tarihten silmeye çalışan bi partiyi savunan adamı alnından öpecek halim yok ...
kardeşim kusura bakmada biz neden görmüyoruz odun küfür kafanız buna basıyor bir tek ha ? demekki ihtiyacımız yok olanlara dağıtılıyor dağıtılmasa soguktan ölüyoruz nerde bu devlet denir sonuna kadarda ölene kadarda devletimizin arkasındayım ve asla oyumdanda vazgeçmiyeğim ve Allah c.c izniyle bi 50 yıl daha burdayız
senin gibi cahiller oldugu sürece haklısın inmez aşşağı tayyip bey