kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eleşitirilmek istemiyorsanız foruma yazmazsınız olur biter.
Daha evvelde bana demiştiniz benden alıntı yapmayın diye. Yazmasanız inanin kimse alıntı yapmaz sizden. Forumlardaki tek çözüm budur sizin gibiler için

Kimse siz zorlamıyor. Yazıyorsanız eleştiriyi kabul etmiş oluyorsunuz.

Google buildmyrank banladıkdan sonra sizin, benim veya herhangi birisinin network'unu çok rahat tespit edebilir. Kalsikleşmiş yöntemtemler arasında'dır artık network kurmak ama bunu bilindik yöntemler ile yapmak kuzuların çobanları takip etmesi gibidir. zilyon kişi yapmış bende yapıyım
yararı elbette vardır ama önemli olan ne kadar yaralı ve risklidir.

Guestpost mantığı ise genelde şöyle işliyor,
abc.com isimli bir siteniz var ve sizin siteniz ile ilgili min 400-500 kelime bir makale yazılıyor, Siz bu makalenin genelde son paragrafdan veya "makaleyi yazan hakkında" bilgi kısmından alıyorsunuz.

genelde bu işler bedavaya oluyor ama 7500 usd isteyen site bile gördüm ben bir tanıtım yazısı isteyen site için. Ama site sahibi o makaleden sizin sayfanıza min 10k ( 30 gün içinde) hit
200-500 arası SM like geleceginin garantisini veriyor
bunun içinde eski yayınladıgı guestpostları kaynak gösteriyor.

Ayrıca network konusunda yeni trend "guestpost" tur. (son 1 yılldır)

freelancer sitelerden odesk ile çalışıyor google bildiğim kadarı ile, diğerlerinde hiç denk gelmedim ve genelde google bu tarz işleri kendi bünyesinde hallediyordur bu tarz işleri pek outsource etmiyordur diye düşünüyordum. Siz hiç denk geldinizmi bu google bu konudaki işlerini outsource ettiğine ? merakımdan soruyorum kusura bakmayın.
Bu işleri yapan ben yapıyorum demez ki. Ama ciddi olarak şüphelenmemin sebebi;

"Yabancılardan yardım etmek istediğim bir kişiye, sistem hakkında bir kaç ipucu verdim." Sapasağlam duran siteler 2 ay sonra, Temmuz başlarında geri gitmeye başladı."