Merhaba arkadaşlar
Daha önce
şu konuda tasarım hakkında biraz fikir almak istemiştim. Sağolsun arkadaşlar yorumlarını eksik görmediler.
bende şimdi çalışmamın canlı canlı denenmesi için wordpress'e giydirilmiş büyük bölümü sizlere sunmak istedim.
Renk Seçenekleri
Mavi
Pembe
Tema Yönetim Paneli
DEMO
Not: Tasarımın %90 lık kısmı bitti sayılır.
İletişim sayfasına özel şablon uygulandı. İstenildiği kadar şube, telefon, facebook, twitter, google+, flickr ve mail adresi eklenebiliyor. Ayrıca bu alanda yazılan yazılar direk mail olarak size geliyor.
Şuan için sadece 2 renk mecvut fakat bunu arttırmayı düşünüyorum.
Admin Paneli
Genel Ayarlar: Burada sitenin Logosu, Facebook Adresi, Twitter Adresi, Blog Kategorisi (Alttaki resimde siyah çerçeve içine alınan yer), Anasayfa Son Konular Adedi, Tema Rengi, Önemli Bilgiler Alanı ve Footer Alanı bilgileri güncellenebiliyor.
Orta Alan Ayarları: (Alttaki resimde kırmızı çerçeve içine alınan yer) Orta alanda hangi sayfaların yer alacağını seçebiliyorsunuz. Resim ve sayfa adını girip kaydediyorsunuz.
Hızlı Menü Ayarları: Footer alanında yer alan kısımdır. İster site içinde önemli konulara link verebilir istersenizde site dışına link verebilirsiniz.
Ekleme: Normalde yaptığım temalara panel falan yapmıyordum. Kendim kullandığım için gerek duymazdım. Fakat bunu kendim kullanmak için yazmadığımdan panel eklemem gerekti. biraz amatör bir panel olabilir