Selamün aleyküm dostlar bugün mubarek gün güzel gün kalktım biraz geç kalktım tabi biraz oyalandım sonra abdesti aldım gittim Cuma namazına çok şükür nasipde oldu namazımızıda kıldık geldik ofise açtım pcyi bide ne göreyim sitem kapalı internetbilisim.net firmama hemen ticket attım sagolsun ilgilendilerde saldırı varmış ondan kapalıymış..
Dün gecce 12 den sonra sitem şuan şu vakite kadar kapalı sitemin genel hiti 600-700 arası şuanda 35 kişi girmiş dün geceden belli çünkü site hep kapalı idi.neden boş insanlar işi güçü olmayanlar insanlar milletin ekmegi ile oynamayı seven insanlar sisteme saldırı yapıyorlar..benim bulundugum serverin içersinde kim bilir kaç site var.. kaç emek var..
Ey arkadaş söylüyorum ben burdan benim suçum günahım ne??? ben size ne yaptım?? benim 3-4 aydır canımı dişime takarak emek verdigim sitemin kapalı olmasının size ne yararı var?* ben şimdiye kadar kimsenin ekmegi ile oynamadım.
oynamamda..yazıktır günahtır en kuvvetli rakibin dahii olsa.. niye oyniyimki zaten?* ALLAH bana güç vermiş kuvvet vermiş akıl vermiş el vermiş ayak vermiş kol vermiş.Biraz fazla çalışırım daha özen tertip gösteririm daha fazla emek veririm bu şekilde rakibimi geçerim.niye hilleye hurdaya baş vurayım niye başkasının emegini çigniyeyim ve en önemlisi neden başkasının kul hakkına gireyimki?? Aman ha aman kimsenin hakkını yemeyin kimsenin hakkına girmeyin..
Benim bu saldırıyı kim yapıyorusa kim sebeb olmusa ona hakkım Helal Degildir.Harram olsun.2 Cihandada ellerim yakalarındadır ...burada söylüyorum..
Bırakalım artık lütfen böyle şeyleri saldırıyı yemin ederimki kimin yaptıgını da bilmiyorum. konuyu açmamın tek sebebi o kişi bu platformdan biri ise inş. mesajımı okur ve dogru olan şeyi yapar..
Şuan da halen sitelerimin hepsi kapalı ..
Bakın kimsenin Ahını almayın mutlaka bir gün sizden çıkar bunun ahı ..
İnternetbilişim firmasına sistemim yok burda belirteyim firmamız çok iyi çok hızlı kendilerinin ellerinde olan bişide degil..onlarda bize asla madur etmek istemezler .
Şimdi soruyorum saldırıyı yapan kişi veya kişilere elinize ne geçti??
Yazık yazık bu şekilde bi yerlere emin olunki gelemezsiniz..
Sizleri Sadece ALLAHA havale ediyorum....