Evet Hocam Aynı E-Posta Bizede Geldi Cidden Kötü Bir Durum. Daha 3 Gün Oldu Lisansımı Alalı Ama Lisansım İptal Edildi Sitelerim Lisanssız Uyarı Almaktayım Müşterilerim Sürekli Yazıyolar. Bir İş Cidden Bukadarmı Bilgisiz Yapılır Tüm Müşterilerini Şuanda Zor'da Bıraktılar.
''
Başka Biriyle Yaşadığı Problemi Tüm Türkiyeye Lanse Etmesi Normal Mi?
- AÇıklamada Geri Ödemeleri 1-2Hafta İçinde Olacağı Yazılmış Bu Kadar Beklemek Zorundamıyız?''
Bu Sözlerinize Bende Katılmaktayım Morelim Çok Bozuldu Birton Kişiden Nerdeyse Küfürlü Mesaj Alıyorum Müşterilerim Bana Sövüyolar Ben Küfür Yemek Zorundamıydım CMSLicense'nin Yaptığı Bu Yanlış Yüzünden Düşünmemek Elde Değil
1-2 Hafta Bekleyin Demişler 1-2 Hafta Ödeme Gelecek Diye Bekliyeceğiz Ödeme Gelmezse Ne Yapıcaz? Arada Unutulursa 1 Hafta Dahamı Bekliyeceğiz?
Allah Yardımcımız Olsun Ama Kimsenin Hakkı Kimsede Kalmaz Bu Yaptıklarıyla Bu Firma Kendi Adını Lekeledi Herkez Birşekilde Düzene Sokar Kendini Başka Yerden Sağlar Lisansı Param Helal Değildir Açıkcası Firmaya 3-4 Gün Oldu Alalı Ücretten Kullandığınız Gün Sayısı Düşücektir Diyorlar 4 Gün İçin Kaç Lira Kescekler Merak Ediyorum Ama Neyde Diyecek Söz Bulamıyorum ...