drupal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sektör zor ve biraz da karanlık bir sektördür(Karanlıkta dizi film izleme açısından)

Tüm videolarınızın çalışır olması,kendinizin upload etmesi.İyi bir seocuyla çalışmanız gerekecektir.Herkes bu kelimede sizi öne taşıyamaz.

Blackhat etkenlerin çok olduğu ,birçok webmasterın önce heyecanla girdiği sonra hüsrana uğradığı bir sektör.Zor bir iş.

Burda çok şey desek te bu tip sektörlerde,iyi bir seo uzmanı,iyi bir domain,belli bir bütçe ve ekip önemlidir.Yine botla şunla bunla hit kazanılmaz,kazanılsa da kalıcı olmaz.
Kolay gelsin.
TuzsuzT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer bu işlerde acemiyseniz önce bu bölümde yer alan her konuyu tek tek okumanızı öneririm. Hit düşüşü yaşayanlar neden yaşamış öğrenmek için. Ardından google'da seo konusunda biraz araştırma yapmanızı ve yeterince bilgi sahibi olduktan sonra eskiye göre daha bilinçli olarak yeniden başlamanızı tavsiye ederim.
RoseserHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir anda fazla dizi ve film girdiyseniz bu yüzden kaynaklanır. zamanında benimde başıma gelmişti.
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
Sanırım o dönemde bir anda yüklenmiştim siteye fazla içerik girdim o yüzden oldu.

Peki bundan sonra nasıl ilerlemeliyim toparlamak için, yönlendirebilir misiniz beni?