Merhaba arkadaşlar yaklaşık olarak 4 ay önce açmış olduğum iş konusunu yeniden aktif hale getirdim. Daha önce konuma ilgi göstermiş olan arkadşların karıştırmaması için konunun orjinal halini silmiyorum.

Ne çevremde ne ailemde web konularına hakim oturup konuşabileceğim, dertleşeceğim, fikirlerimi sunup yorum alabileceğim veya fikirlerini dinleyeceğim ne yazık ki hiç kimse bulunmuyor. MSN veya forum üzerinden kurmuş olduğum arkadaşlıklar ilede belirli bir noktaya kadar bazı şeyler paylaşılıp konuşulabiliyorum.

Birde bunların üzerine SSK takıntısı bir ailem özelliklede başarılarımı kabul etmeyen ve etmeyecek olan bir babam mevcut. Artık sabit bir iş sahibi olmak ve mümkün olduğu kadar ailemdeki gerilimden uzak durmak için ofis ortamında iş aramaktayım.

Bireysel veya adsensi destekli projeler için lütfen mesaj göndermeyiniz. Sadece ve sadece ofis ortamında kurumsal bir firmada çalışmak istiyorum.

İş aradığım sektör - Seo danışmanlığı

Konunun devamında hakkımda bazı detaylar mevcut, karışık gelenler veya özel olarak soru sormak isteyenler özel mesaj yolu ile iletişim kurabilirler.

Alıntı
Merhaba arkadaşlar, çok ama çok uzun bir süredir gerek kendi projelerimde, gerekse başkalarının projelerinde bağımsız olarak çalıştım. Çok şükür kazandım, kazandırdım kazanmaya da devam ediyorum. Ama artık hayatımın geri kalan kısmını belirli bir düzen içerisinde yaşamak istiyorum.

Şuan ki çalışma koşullarımda herşey serbest, dilediğin zaman yat, dilediğin zaman kalk. İstediğin zaman dolaş, istediğin zaman çalış. Dışarıdan bakıldığı zaman gayet hoş görünse de işin gerçek boyutu ne yazık ki pek hoş değil. Heleki 30 + yaş grubunda olan bir insan için pek iyi değil. Bu yaşıma geldim, iş konusunda ailem daha ne yaptığımı bile bilmiyor fazla kafa kurcalamasın diye bilgisayarcıyım deyip geçiyorum.

Birinin yanında çalışmak yerine kendi iş yerini aç diyenler oldu, onuda yaptım fakat anladım ki patronluk bana göre değil. İlk çaydan sonra sekretere ayıp olmasın diye kalkıp ikinci çayı aldığımı bilirim. Konuyu fazla uzatmıyor ve sizleri meşgul etmek istemiyorum.

Kasım 1 itibari ile başlayabileceğim bir iş aramaktayım. Çok ama çok iyi şekilde klavye kullanırım, bu klavye kulanmak konusu lafta değildir ( 10 parmak ). Düşüncelerini anında yazıya döken birisiyimdir. Piyasanın en popüler BLACK HAT SEO programları olan S. S. S ile aram oldukça iyidir. ( Senuke, sick submiter, scrapebox ) Seo bloguma uzun zamandır birşey yazmak nasip olmadı, ama daha önceden yazmış olduğum makaleleri okumak isterseniz http://www.seodanismani.net adresini gözden geçirebilirsiniz. Bilgi ve tecrübelerim elbette bunlar ile sınırlı değil, ama şimdi nereden başlayayım nasıl yazayım bilemedim. Sigara kullanmıyorum, aşırı derecede çay tüketirim ve genellikle kendim demlerim. İstanbul avrupa yakası - Eyüp ilçesinde ikâmet ediyorum.

( Ufak bir not düşeyim, şayet bir işe girersem bu firmada kesinlikle kullandığım programlar hakkında eğitim vermeyi düşünmüyorum. Eğer bir teklifte bulunacaksanız lütfen bunu göz önünde bulundudarak yapınız. )

Elbette yukarıda yazdıklarım yeterli olmayacaktır, ama şimdilik aklımdakiler bunlar ve yaklaşık 1 aylık bir süreç var. ( Bu bir aylık süreçte yarım kalan işlerimi tamamlamak ve işe başlamadan önce ailemin yanına gidip bayramı onlarla birlikte geçirmek istiyorum. )