CMSsonic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba
Arkdasim, Ben ne seni ne diger Modlari tanirim, ne kisel nede daha önce, ve hic birsekilde ne isinize dil uzattim nede kötüledim, benim tek yaptigim Mod kelimesini kullanmam, bize gelen Ticketlarda olsun, msn den olsun hep soruluyo, her seferinde buraya gelmem o nedenle, yoksa hesap yapiyoruz ki millet parasini zamaninda alsin diye

1- Bu konuda uzatma nedenimiz Konu basligini yazan kisinin kisisel hakaretlerinden dolayi bazi aciklamar nedenidir.
2- ondan sonra belki bazilari anladi yada anlamadi Biz türkiyeye derken siz anladiginiz sekilde belki kötü amacla degil anlasilir kavramli türklere yazdiniz, ahmet okudu mehmet e söyledi derken sonucta noldu CMSsonic Türk düsmani Türklerle is yapmiyor oldu, ben buna kizdim, ki ben Avrupadaya sonradan gelme bir kisiyom ve türkiyede Manisa / Taksavar taburun da 8 sene görev yaptim Subay olarak, zorunlu biraktim, simdi bana agir gelir türk düsmani lafi anlata bildimmi, biz konuyu dagiutmadan isimize bakip magdur kalan kisilerin isleri ile ugrasalim.

Tesekürler
8 sene subaylık yaptım diyorsunuz, bunun okul zamanlarıda vardır muhtemelen 12 yada 16 sene askerlik yaptınız gibi birşey. En çok sizin milliyetçi olmanız gerekiyor ama subaylığı bırakıp ülkenizi terk etmeniz sizi pek milliyetçi göstermiyor.

Ve Türkçe'nizin bu kadar kötü olmasınada şaşıyorum açıkçası kendinizi, derdinizi anlatamıyorsunuz. Kurduğunuz cümlelerde vurguladığınız şeyler hep sizi zor durumda bırakıyor.

Türk'lere satış yapmamak demek Türkiye'ye satış yapmamak demektir. Hatta olayı biraz daha genişletirsek diğer ülkelere yaşayan gurbetçileride kapsar bu dediğiniz..