Algılamada problem var senin onu anladım. Dediğin şeylerin ne anlama geldiğini bile bilmiyorsun. Türkiyeye satış yok demekle, Türklere satış yok demek arasında ben bir fark göremiyorum, hayırdır Türk kullanıcılar sana ne yaptı? Ödemelerinimi aksattılar, ödemesini aksatanın lisansını iptal edersin 1 kez uyarırsın çalışmassın, her müşterin mi ödemesini aksatıyor? Gördüğüm kadarıyla birçok firma, hata yapıp sizle çalışmaya başlamış birçoğuda işini ciddi yapan 3-5 kuruşun hesabını yapmayacak firmalar, neyse diyecek fazla bir söz yok. Olayı hemen sen moderatörsün tartışmaya giremessin gerçekleri açık açık söyleyemessin olayına getirmeyin, belki bayiniz olan bir firmadan lisans aldım, önemli bir işim varken lisansım iptal oldu işlerim yarım kaldı mağdur oldum problemler yaşadım.
Olayı tek taraflı düşünerek suçlu ve suçlular aramaya devam ediniz, hayatınızda başarılar, son mesajımdır.
Merhaba
Arkdasim, Ben ne seni ne diger Modlari tanirim, ne kisel nede daha önce, ve hic birsekilde ne isinize dil uzattim nede kötüledim, benim tek yaptigim Mod kelimesini kullanmam, bize gelen Ticketlarda olsun, msn den olsun hep soruluyo, her seferinde buraya gelmem o nedenle, yoksa hesap yapiyoruz ki millet parasini zamaninda alsin diye
1- Bu konuda uzatma nedenimiz Konu basligini yazan kisinin kisisel hakaretlerinden dolayi bazi aciklamar nedenidir.
2- ondan sonra belki bazilari anladi yada anlamadi Biz türkiyeye derken siz anladiginiz sekilde belki kötü amacla degil anlasilir kavramli türklere yazdiniz, ahmet okudu mehmet e söyledi derken sonucta noldu CMSsonic Türk düsmani Türklerle is yapmiyor oldu, ben buna kizdim, ki ben Avrupadaya sonradan gelme bir kisiyom ve türkiyede Manisa / Taksavar taburun da 8 sene görev yaptim Subay olarak, zorunlu biraktim, simdi bana agir gelir türk düsmani lafi anlata bildimmi, biz konuyu dagiutmadan isimize bakip magdur kalan kisilerin isleri ile ugrasalim.
Tesekürler